Template: layouts/_default/single.html - Kind: page

vier keer marielle <

over mij

Ik ben Marielle Kleynjan (1968). Sinds 1990 samen met mijn lief en sinds 1994 moeder van de liefste zoon. Sinds 2004 inspireer en begeleid ik vrouwen in het afsluiten van het ene verhaal om plaats te maken voor het volgende verhaal in hun leven om hun vrijheid, kracht en eigenliefde weer te voelen.

Met mijn soms surrealistische zelfportretten verbeeld ik mijn verhalen, gedachten en emoties. Ik zoek in mijn werk naar echtheid en ik schuw daarbij de scherpe randjes en de donkere kant van het leven niet.

Ik heb als zelfstandige vanuit mijn bedrijf Moem één op één gesprekken, cursussen, trainingen en workshops gegeven aan honderden vrouwen op het gebied van vrouwelijk leiderschap, sensualiteit, seksualiteit en relatie. (10x Meer Plezier! , Strip je Vrij! , Vrijen met jezelf, Tantra voor Vrouwen) In 2016 voelde ik dat ik niet helemaal meer mijn “talk kon walken” omdat ik iets miste in mijn leven. De drang om expressie te geven aan mijn eigen emoties en processen werd groot. Ik heb vroeger op de lerarenopleiding textiele werkvormen/tekenen/handvaardigheid en daarna op de HKU en Academie Montaigne van alles geleerd behalve fotografie. In 2016 nam ik les op de fotovakschool Rotterdam en alles kwam bij elkaar: Mijn liefde voor beeld en verbeelden/conceptuele kunst en mijn liefde voor het werken met wat er allemaal in ons hoofd gebeurt; hoe we denken, dromen, verwerken, voelen, projecteren, hopen, uitstippelen, ons zelf voor de gek houden, etc. Daarna was er weer ruimte om met andere vrouwen samen te werken en hen te begeleiden in hun processen.

Ik houd van kunst van en voor vrouwen. Kunst met verhalen, emoties en processen die alle vrouwen wel eens een keer meemaken. Kunst met een heldin waaraan je je kunt spiegelen, zodat je je niet alleen voelt en je gezien voelt. En dat je je tegelijkertijd geïnspireerd voelt om ook naar je eigen leven te kijken en díe stappen te maken om zelf richting te geven aan en in je leven. Dat je je vrij voelt om jezelf zonder schaamte of pardon tot expressie te brengen. In kunst, in hoe je je er uit ziet, in je leven, in alles en op allerlei manieren. En dat je anderen vrouwen ook daarin support en toejuicht. Jij bent de beste jij die er is. Hoe meer jij hoe beter! En hoe meer gelukkige vrouwen hoe beter!

Liefs,


Marielle is open, vrolijk, heel zacht maar met een geringe tolerantie voor aanstellerij, flauwekul en slachtofferschap. Ik waardeer haar moeilijke vragen:-)
Ze kijkt nergens van op, vindt niets raar. Marielle stelt zich helemaal open en geeft mij daarmee toestemming om naarbuiten te kruipen. - Caroline

vier keer marielle