Template: layouts/_default/single.html - Kind: page

Strip je Vrij!! - de Boudoir Sessies

boudoir > Ben jij ook een beetje het contact met jezelf en je lichaam kwijtgeraakt afgelopen tijd? Zit je veel in je hoofd en voel je je niet (meer) zo sensueel en vrouwelijk als je je zou willen voelen?

Ik merk vooral dat door het weinig live contact met andere vrouwen ik de spiegels mis, de inspiratie en de bevestiging die die vrouwen me normaal gaven. Zo van oh ja, zo kan het ook. En ik flirt niet meer met vreemde mensen en baby’s en dieren op straat want iedereen is stug en mondkapje en afstand. Ik mis mij. De mij die alles zo zonnig en fijn en lekker wist te maken. Ze is er wel hoor, alleen niet zo vanzelfsprekend.

Strip je Vrij!! vanaf 2005!
Vanaf 2004 coachte ik al vrouwen op deze onderwerpen; vrouwzijn, sensualiteit, relaties, zusterschap. En vanaf 2005 kwam daar de training Strip je Vrij! bij. Waarbij striptease als speels element gebruikt werd om de laagjes waar je je achter verstopt mee weg te strippen zodat jouw binnenste ik, die sensuele vrouw, tevoorschijn komt. In 2015 gaf ik de laatste training en toen hadden meer dan 700 vrouwen die heerlijke vrouw in zichzelf ontdekt.

Het is weer tijd.
Zoveel binnenzijn, zo weinig contact met andere leuke mensen, niet meer uitgaan en dus niet meer zo makkelijk je lusten en plezier voelen maakt het zo makkelijk om om nu al een jaar in een soort winterslaap te zijn. Maar de lente komt eraan! En wie weet wat meer vrijheid en mogelijkheden buiten in de wereld.

Die vrijheid, plezier en sensualiteit in jezelf kunnen we nú alvast wakker gaan maken.
En ik weet hoe! Doe je mee?

online <

Strip je Vrij! de Boudoir Sessies online op Zoom

  • Vier maanden, maart, april, mei en juni
  • Acht online bijeenkomsten vanuit mijn boudoir (mijn slaapkamer haha), waarbij ik elke tweede bijeenkomst van de maand ongeveer dezelfde les geef waardoor je best 1 keer per maand kunt missen als dat zo uitkomt maar leuker is er alle twee de keren er bij te zijn natuurlijk!
  • 1 uur les: kort delen, sensueel lichaamswerk, meditatie/visualisatie, beetje dansen, schudden, rollen, kruipen en zo
  • 15-20 min Q&A met mij na afloop. Als je wat te vragen hebt of wilt luisteren dan blijf je hangen anders zwaai je naar ons en ga je jouw dag vervolgen.
  • Naast overzicht van wat we gedaan hebben, uitgeschreven visualisaties en zo, heel leuk huiswerk zodat je tussen de bijeenkomsten niet stiekem weer in je winterslaap dommelt maar lekker door kunt gaan met al je zintuigen en heel je sensualiteit wakker maken.
  • Aan het eind een e-boekje met alles wat we gedaan hebben.

Data en tijden:
- zondag 14 maart 10.30 uur tot 11.30 / 12.00 uur
- dinsdag 30 maart 19.30 uur tot 20.30 / 21.00 uur
- zondag 11 april 10.30 uur tot 11.30 / 12.00 uur
- dinsdag 27 april 19.30 uur tot 20.30 / 21.00 uur
- zondag 9 mei 10.30 uur tot 11.30 / 12.00 uur
- dinsdag 25 mei 19.30 uur tot 20.30 / 21.00 uur
- zondag 6 juni 10.30 uur tot 11.30 / 12.00 uur
- dinsdag 22 juni 19.30 uur tot 20.30 / 21.00 uur

Kosten:
early bird: €199,- , na 1 maart €245,-

mail me voor vragen en bij belangstelling: marielle@moem.nl

voor vrouwen
Ik coach/geef les aan àlle vrouwen. Identiteit en inclusiviteit zijn belangrijk voor mij. Als jij je identificeert als vrouw of als gender-neutraal of -fluïde en het fijn vindt om met vrouwelijke energie te werken of met godinnen en vrouwen in de mythologie en sprookjes, dan ben je bij mij op je plek.Marielle’s directheid spreekt mij aan, haar humor, soms een schop (met liefde) onder mijn kont. Confronterend, ontroerend. Ik was soms verwonderd over haar uitspraken. Haar kracht en haar kwestbaarheid. Maar boven alles straalt Marielle uit dat iedereen goed en mooi is. - Paola


Het prettigst aan Marielle’s manier van werken is haar vrolijkheid! En deskundigheid, en dat niets maar dan ook niets raar is. En ik vond alles heel persoonlijk gaan, of we elkaar al jaren kenden. - Iris