Template: layouts/_default/single.html - Kind: page

online <

Strip je Vrij!! - de Boudoir Sessies

Ben jij een beetje het contact met jezelf en je lichaam kwijtgeraakt afgelopen tijd? Zit je veel in je hoofd en voel je je niet (meer) zo sensueel en vrouwelijk als je je zou willen voelen? Ben je nieuwsgierig naar die sensuele vrouw die in jou verstopt zit onder al die laagjes van ‘zo hoort het niet’, ‘daar heb ik toch geen tijd voor’, ‘dat mag niet’, dat is niks voor mij’ en zo? Heb je wel zin om je lekker in je lijf te voelen? Om jezelf lekker te gaan vinden? Om alles van jezelf, alles wie je bent, te omarmen en te eren? Om je los te maken van rare regeltijes die je opgepikt hebt ergens in je leven en je (weer) vrij te gaan voelen om te leven zoals jij dat wil?

Leer open te staan voor je sensuele vrouw in plaats van haar te verbergen, te onderdrukken. Zij kan je alles geven – ook wat je denkt te moeten vinden in je partner. Zij kan je dragen, je bevestigen en je bevredigen. Zij maakt je sterk in al je vrouwelijkheid en zachtheid zodat je de hele wereld aankan. Zij koestert je en laat je lachen. Zij maakt al je zintuigen open zodat je heel erg bewust in het nu kan zijn. En kan genieten van alles wat mooi is op de wereld waaronder jijzelf. Ze maakt dat je je helemaal vrij voelt!

Strip je Vrij!! vanaf 2005!
Sinds 2004 coach ik vrouwen in vrouwzijn, sensualiteit, relaties en zusterschap. En vanaf 2005 kwam daar de training Strip je Vrij! bij. Waarbij striptease als speels element gebruikt wordt om de laagjes waar je je achter verstopt letterlijk en figuurlijk af te strippen zodat jouw binnenste ik, die sensuele vrouw, tevoorschijn komt. In 2015 gaf ik de laatste training en toen hadden meer dan 700 vrouwen die heerlijke vrouw in zichzelf ontdekt. Nu, in 2021, heb ik de draad weer opgepakt met deze training op een nieuwe manier.

Strip je Vrij!! - De Boudoir Sessies 2021!
In de eerste ronde van de Boudoir Sessies dit voorjaar heb ik gemerkt dat het weliswaar anders is om online les te geven en te krijgen en een vrouwencirkel levend te houden maar dat het zeker niet onmogelijk is. Live ervaringen zijn heel erg fijn om mee te maken, en eventueel kun jij je gratis coaching gewoon bij mij thuis live krijgen hoor. Maar ik heb ook gemerkt dat door juist de focus te leggen op hoe doe je dit in je dageljks leven? En hoe zorg je dat sensualiteit in jou leven een grote rol krijgt?- je ècht wat meeneemt uit de sessies en je ècht je leven een beetje verandert door een stukje van jezelf, je sensuele vrouw, meer ruimte te geven in je leven!

De Boudoir Sessies nu even niet. :-)

Voorlopig geef ik geen online groep meer. Of de boel moet weer helemaal op slot gaan in Nederland, dan zet ik snel de sessies online en laat ik het je weten als je op de wachtlijst staat. Wilje daar ook op? Mail me dan je gegevens zodat ik je snel kan bereiken als ik weer ga beginnen.

coaching

Wil je eerder beginnen en vind je het prima om met mij alleen te werken online? Ik coach ook op deze Strip je Vrij!!- Boudoir Sessies thema’s. Voor als je je lif weer lekker wakker en bruisend wil voelen door de dag heen en sensualiteit een onderdeel wil maken van jouw dagelijks leven. Kijk op de coaching pagina voor meer info over hoe en wat en prijzen. Of app of mail me je vragen!voor vrouwen

Ik coach/geef les aan àlle vrouwen. Identiteit en inclusiviteit zijn belangrijk voor mij. Als jij je identificeert als vrouw of als gender-neutraal of -fluïde en het fijn vindt om met vrouwelijke energie te werken en met godinnen en vrouwen in de mythologie en sprookjes, dan ben je bij mij op je plek.Marielle’s directheid spreekt mij aan, haar humor, soms een schop (met liefde) onder mijn kont. Confronterend, ontroerend. Ik was soms verwonderd over haar uitspraken. Haar kracht en haar kwestbaarheid. Maar boven alles straalt Marielle uit dat iedereen goed en mooi is. - Paola


Het prettigst aan Marielle’s manier van werken is haar vrolijkheid! En deskundigheid, en dat niets maar dan ook niets raar is. En ik vond alles heel persoonlijk gaan, of we elkaar al jaren kenden. - Iris