Template: layouts/_default/single.html - Kind: page

Strip je Vrij!! - de Boudoir Sessies

boudoir > Ben jij ook een beetje het contact met jezelf en je lichaam kwijtgeraakt afgelopen tijd? Zit je veel in je hoofd en voel je je niet (meer) zo sensueel en vrouwelijk als je je zou willen voelen?

Ik merk vooral dat door het minder live contact afgelopen jaar met andere vrouwen ik de spiegels mis, de inspiratie en de bevestiging die die vrouwen me normaal gaven. Zo van oh ja, zo kan het ook. En ik flirt veel minder met vreemde mensen en baby’s en dieren op straat want iedereen is stug en mondkapje en afstand. Ik mis mij. De mij die alles zo zonnig en fijn en lekker wist te maken. Ze is er wel hoor, alleen niet zo vanzelfsprekend.

Strip je Vrij!! vanaf 2005!
Vanaf 2004 coachte ik al vrouwen op deze onderwerpen; vrouwzijn, sensualiteit, relaties, zusterschap. En vanaf 2005 kwam daar de training Strip je Vrij! bij. Waarbij striptease als speels element gebruikt werd om de laagjes waar je je achter verstopt mee weg te strippen zodat jouw binnenste ik, die sensuele vrouw, tevoorschijn komt. In 2015 gaf ik de laatste training en toen hadden meer dan 700 vrouwen die heerlijke vrouw in zichzelf ontdekt.

Het is weer tijd.
Zoveel vanuit huis werken, zo weinig contact met andere leuke mensen, zo lang niet meer uitgegaan en dus niet meer zo makkelijk je lusten en plezier voelen maakt het zo makkelijk om nu een beetje vervreemd te zijn van wie jij ook al weer nog meer bent. Ben je nieuwsgierig? Nieuwsgierig naar die sensuele vrouw die in jou verstopt zit onder al die laagjes van ‘zo hoort het niet’, ‘daar heb ik toch geen tijd voor’, ‘dat mag niet’, dat is niks voor mij’ en zo? Heb je wel zin om je lekker in je lijf te voelen? Om jezelf lekker te gaan vinden? Om alles van jezelf, alles wie je bent, te omarmen en te eren? Om je los te maken van rare regeltijes die je opgepikt hebt ergens in je leven en je (weer) vrij te gaan voelen om te leven zoals jij dat wil?

Ook al is het nog niet helemaal mogelijk om die sensuele vrouw in jou live tegaan ontdekken in mijn vernieuwde training Strip je Vrij!!, in de online Boudoir Sessie kunnen we daar alvast een begin in maken.
Doe je mee?

online <

Strip je Vrij! de Boudoir Sessies online op Zoom

  • Vier maanden, van september tot en met december of van oktober tot en met januari. Dat ligt aan of mijn vakantie naar Italië in september wel of niet doorgaat. ;-)
  • Acht online bijeenkomsten van anderhalf uur vanuit mijn boudoir (mijn slaapkamer haha), waarbij ik elke tweede bijeenkomst van de maand ongeveer dezelfde les geef waardoor je best 1 keer per maand kunt missen als dat zo uitkomt maar leuker is er alle twee de keren er bij te zijn natuurlijk!

Data en tijden:
- zondag van 10.30 uur tot 11.30 / 12.00 uur
- dinsdagavond (of een andere avond in overleg met de groep) van 19.30 uur tot 20.30 / 21.00 uur
- data nog niet bekend

Kosten:
€285,-

wat krijg je voor die prijs?

  • 8 x 1 uur les: reflectie rondes, sensueel lichaamswerk, meditatie/visualisatie, beetje bio-energetica,
  • 8 x 30 min Q&A, en bonusoefeningen of tips met en van mij. Als je wat te vragen hebt of wilt luisteren of gewoon nòg meer wilt dan blijf je hangen anders zwaai je naar ons en ga je jouw dag vervolgen.
  • Na de bijeenkomst een mail met een klein e-boekje over wat we gedaan hebben, uitgeschreven visualisaties en zo, èn sensueel huiswerk, soms voorbereidend op de volgende bijeenkomst, soms zelfonderzoek, soms beweeg/dans oefeningen zodat je tussen de bijeenkomsten niet per ongeluk weer helemaal in je hoofd schiet maar lekker door kunt gaan met al je zintuigen en heel je sensualiteit wakker maken.
  • ik ben tijdens die maanden helemaal beschikbaar voor jou met je persoonlijke vragen over de inhoud van de Boudoir Sessies en waar je tegenaan loopt in whatsapp, Signal of mail. Als het een hele grote vraag is maken we apart een afspraak voor een Zoom samen.
  • Als je vraag niet over het thema van de Boudoir Sessie gaat maar over je relatie, of werk gerelateerd of iets anders kunnen we een afspraak maken voor een coaching sessie. Daarover reken ik dan extra kosten maar wel met 40% korting tijdens de Boudoir maanden!
  • Aan het eind een e-boek met alles wat we gedaan hebben en tips met hoe je verder kunt met je sensuele vrouw verder ontdekken en leren kennen.

mail me voor vragen en bij belangstelling: marielle@moem.nl

voor vrouwen
Ik coach/geef les aan àlle vrouwen. Identiteit en inclusiviteit zijn belangrijk voor mij. Als jij je identificeert als vrouw of als gender-neutraal of -fluïde en het fijn vindt om met vrouwelijke energie te werken of met godinnen en vrouwen in de mythologie en sprookjes, dan ben je bij mij op je plek.Marielle’s directheid spreekt mij aan, haar humor, soms een schop (met liefde) onder mijn kont. Confronterend, ontroerend. Ik was soms verwonderd over haar uitspraken. Haar kracht en haar kwestbaarheid. Maar boven alles straalt Marielle uit dat iedereen goed en mooi is. - Paola


Het prettigst aan Marielle’s manier van werken is haar vrolijkheid! En deskundigheid, en dat niets maar dan ook niets raar is. En ik vond alles heel persoonlijk gaan, of we elkaar al jaren kenden. - Iris