Template: layouts/_default/single.html - Kind: page

Strip je Vrij!! sinds 2005

Vanaf 2004 coachte ik al vrouwen op de onderwerpen; vrouwzijn, sensualiteit, relaties, zusterschap. En vanaf 2005 kwam de training Strip je Vrij! daarbij. Waarbij striptease als speels element gebruikt werd om de laagjes waar je je achter verstopt mee weg te strippen zodat jouw binnenste ik, die sensuele vrouw, tevoorschijn komt. In 2015 gaf ik de laatste training en toen hadden meer dan 700 vrouwen die heerlijke vrouw in zichzelf ontdekt.

Van de oude website van 2005:
“Sensueel dansen en strippen is meer dan alleen maar sexy dansen. In deze cursus leer je diep in jezelf te kijken om je innerlijke schoonheid en kracht te vinden en op je eigen manier naar buiten te brengen. Ik wil je daarbij laten zien en voelen hoe je al strippend op een krachtige manier verbinding maakt tussen je binnenkant en buitenkant.

MMJJ > - Durf je te kijken naar je sensualiteit en sexualiteit?
- Durf je in te zien dat er wat dit onderwerp betreft meer kracht in je zit dan je denkt?
- Durf je te geloven dat je nooit uitgegroeid bent en er altijd nog wel wat te leren valt?
- Durf je je kwetsbaar op te stellen?
- Durf je je grenzen te verleggen?
- Durf je aan te nemen dat je sensualiteit het pad is naar jouw innerlijke kracht?

Leer open te staan voor je sensuele vrouw in plaats van haar te verbergen, te onderdrukken. Zij kan je alles geven – ook wat je denkt te moeten vinden in je partner. Zij kan je dragen, je bevestigen en je bevredigen. Zij maakt je sterk in al je vrouwelijkheid en zachtheid zodat je de hele wereld aankan. Zij koestert je en laat je lachen. Zij maakt al je zintuigen open zodat je heel erg bewust in het nu kan zijn. En kan genieten van alles wat mooi is hier op aarde waaronder jijzelf.

overhoofd < De niet-intimiderende stijl van de workshop helpt je om jouw remmingen te overwinnen en voedt je zelfvertrouwen en zelf-expressie. Ik zorg voor een veilige en prettige sfeer waar je je door gedragen voelt en waarin er absoluut geen sprake is van competitie. Jij blijft altijd de baas; je stript letterlijk en figuurlijk alleen de lagen die jij wilt.

Er zijn genoeg plaatsen waar je striptease of Burlesque kunt leren. Je leert daar de technieken en truukjes: hoe je je kleren uit moet trekken, hoe je moet kijken en je opmaken, etc. Maar wat je er meestal niet leert is wie jij bent van binnen. Wat voor een sensuele vrouw zit er binnen in jou verstopt? Wat vindt zij mooi? Waar houdt zij van? Welke bewegingen laat zij zien en wat voor een kleren trekt zij uit?

Jij bent jij; een hele unieke vrouw. Die vrouw in jou weet allang wat zij moet doen om te verleiden en plezier te hebben. In de workshop helpen we je met die innerlijke vrouw contact te maken – wat je leeftijd, confectiemaat of lichamelijke conditie ook is. Een vrouw die weet wat zij wil. Een vrouw die haar grenzen voelt en ze respecteert – al zou ze ervoor kunnen kiezen om die grenzen met mijn steun zachtjes een stukje te verleggen… Een vrouw die haar angsten niet opzij zet maar er doorheen gaat om er aan de andere kant sterker weer uit te komen. Een vrouw die weet wat haar plezier geeft en gelukkig maakt.”

Strip je Vrij!! Nu.

Op dit moment is het alleen mogelijk om persoonlijk door mij gecoached te worden op dit thema of met een klein groepje. Het gaat dan om vijf middagen als je alleen komt tot 4 hele dagen voor een kleine groep (maximaal 6). Prijs op aanvraag! App of mail me voor meer informatie.

voor vrouwen
Ik coach/geef les aan àlle vrouwen. Identiteit en inclusiviteit zijn belangrijk voor mij. Als jij je identificeert als vrouw of als gender-neutraal of -fluïde en het fijn vindt om met vrouwelijke energie te werken of met godinnen en vrouwen in de mythologie en sprookjes, dan ben je bij mij op je plek.