Template: layouts/_default/single.html - Kind: page

Vrouwelijk leiderschap, sensualiteit, seksualiteit en relatie (ook die met jezelf) zijn vanaf 2004 mijn pijlers.
Ik heb online programma’s ontwikkeld zoals 10x Meer Plezier, waarin ik vrouwen leerde meer plezier in hun hele leven te creëren en te ervaren. Met een collega maakte ik de training en het boek Strip je Vrij! waarin ik vrouwen leerde helemaal zichzelf te durven zijn en voor zichzelf te gaan staan en hun leven in eigen handen te nemen.
 Daarnaast coach ik vrouwen persoonlijk bij mij thuis aan de keukentafel met deze zelfde thema’s.

Hoe kan ik jou helpen?

collage-queen >

Wat houdt jou tegen om je lekker in je vel en in je leven te voelen?
- misschien ben jij net gescheiden en wil je jezelf terugvinden
- of je stapt net in een nieuwe relatie en je wil het deze keer anders doen maar hoe?

- misschien vliegt net je jongste het huis uit, of je bent pas moeder geworden.
-
 misschien heb je net je moeder of partner verloren
- of je voelt de overgang aankomen en alles voelt nu anders en je weet het niet meer.

- of misschien heb je een nieuwe baan die ineens heel andere dingen van je vraagt
- of je hebt alsmaar oordeel op jezelf, hoe je er uit ziet, hoe je doet
- of je weet niet wat je wilt, je voelt niet waar je zin in hebt, je denkt vooral, heel veel.

kortom:
- transformatie, loslaten en meer plezier en zin
- uit je strenge en kritische hoofd en in je prachtige lijf, gulle hart, ontspannen buik en/of wellustige yoni
- hoe kan het wél?
- gaan leven in plaats van overleven
- helemaal jezelf kunnen en durven zijn

Ik help jou met het afsluiten van het oude verhaal en/of het beginnen van het nieuwe verhaal om weer vrijheid, plezier, zin en liefde voor jezelf te ervaren.

coach of juf?

Ik ben een juf en mentor, eerder dan een coach. Ik deel mijn ervaringen met je en begeleid je in het proces naar je doel. Verder ben ik opgeleid als docent in kunstonderwijs en die creativiteit sijpelt door in mijn werk met jou. In mijn meer dan vijftien jaar ervaring heb ik heel veel vrouwen ontmoet en weet dat ieder haar eigen manier van leren heeft en heb daarom veel verschillend oefenmateriaal ontwikkeld.

Ik luister en ben er voor je zonder oordeel. Alles kan en alles mag. Ik vind niks raar of vreemd en ben overal al wel mee bekend inmiddels.Authenticiteit is voor mij helemaal jezelf durven en kunnen zijn en bij mij kan dat en mag dat.
Mijn superpowers zijn ontwarren, structureren, confronteren, spiegelen, humor en empathie. En ik zie in elk mens en in elke situatie potentie.

.

hoe werkt het?

coaching-plaatje >

Het liefst zie ik je thuis bij mij aan tafel. Maar dat is door afstand of situaties zoals Covid misschien niet mogelijk. Dan werken we samen via Zoom. Ik stuur je voor elk gesprek een linkje met eventueel paswoord.
Het enige dat jij hoeft te doen is de app installeren op je tablet of laptop of telefoon en zorgen voor goede WIFI of 4G
Denk eraan dat je tablet goed opgeladen is zodat je hem rechtop kunt zetten, home knop onder en camera boven, zodat we elkaar in elk geval een beetje kunnen aankijken tijdens ons gesprek.

Ik luister naar jou, we praten samen en we doen soms wat in de sessie, zoals visualisatie of een oefening voor thuis doornemen. Na de sessie laten we alles rustig bezinken en de volgende dag of de dag daarna stuur ik je een mail met tips, oefeningen of leesvoer. Ik werk met visualisaties, schaduwwerk, spiegelwerk, lichaamswerk, soms sensueel lichaamswerk, schrijven, collage journal en veel meer. Eigenlijk wat ik denk dat past bij jou en waar jij zin in hebt. (oh en sensualiteit is dus dat als je appeltaart ruikt dat dan het water in je mond loopt. Het genieten van je zintuigen!)

voor vrouwen

Ik coach/geef les aan àlle vrouwen. Identiteit en inclusiviteit zijn belangrijk voor mij. Als jij je identificeert als vrouw of als gender-neutraal of -fluïde en geen problemen hebt om met vrouwelijke energie te werken of met godinnen en vrouwen in de mythologie en sprookjes, dan ben je bij mij op je plek.
Ik coach géén cis-mannen of personen die zich identificeren als man. Niet omdat ik discrimineer maar gewoon omdat ik daar niet goed in ben omdat ik me daar nooit mee bezig heb gehouden.
Voor als jij het belangrijk vindt: Ik ben een cis bi vrouw en ik ben sinds 1990 in een monogame relatie met mijn lief Peter.

tarieven

€195,- voor het eerste intake-gesprek waarin we ook meteen wat gaan doen. Soms als er meer tijd nodig is of het is te vermoeiend om alles in één keer te doen plannen we dit gesprek in twee delen.

Elk volgend gesprek los geboekt is €150,-

Een strippenkaart, goed voor 5 afspraken binnen 10 maanden na aanschaf, €650,-
De strippenkaart is exclusief eerste (intake) gesprek.

Als je eerst een kennismakingsgesprek wilt kunnen we dat doen vooraf aan het eerste en intake gesprek. We nemen dan een kwartiertje extra waarin jij al je vragen die je hebt aan mij kunt stellen. Na dat kwartiertje besluit jij of je door wilt gaan of liever afziet van samenwerking met mij.

Een gesprek kan één uur tot twee, tweeënhalf uur duren.

Als je een hele korte vraag hebt of een klein duwtje in de goede richting wilt informeer dan naar mijn gratis spreekuur. Ik houd niet van vaste ochtenden maar één keer in de maand kun je me bellen in de ochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Als ik je vraag te groot vind voor het spreekuur kunnen we als je wilt een afspraak maken. Echt kleine vragen beantwoord ik meteen en gratis. App of mail me wanneer de volgende is. Ik laat dit ook weten in mijn toekomstige nieuwsbrief en in mijn Instagram stories!

Stuur me een mail, een Whatsapp of Signal met je vraag en dan gaan we aan de slag!


Marielle’s directheid spreekt mij aan, haar humor, soms een schop (met liefde) onder mijn kont. Confronterend, ontroerend. Ik was soms verwonderd over haar uitspraken. Haar kracht en haar kwestbaarheid. Maar boven alles straalt Marielle uit dat iedereen goed en mooi is. - Paola


jannekee >

Marielle is een heerlijke vrouw! Haar openheid en eerlijkheid over hoe zij haar vrouwzijn en sensualiteit ervaart is prettig, omdat ik me dan ook vrij voel echt te delen. Zij is een zelfbewuste, moderne vrouw, niet zo’n vage zweefmuts, en haar heldere uitleg is ook altijd fijn. Dat schept herkenning. Als je klaar bent met denken in hetzelfde rondje, ga naar Marielle! Ze is verfrissend luchtig en laat je echt anders naar de dingen kijken.
- Janneke Robers


Het prettigst aan Marielle’s manier van coaching is haar vrolijkheid! En deskundigheid, en dat niets maar dan ook niets raar is. En ik vond alles heel persoonlijk gaan, of we elkaar al jaren kenden. - Iris